开启辅助访问
大学
大学
高中
高中
语言
语言
服务
服务
雅思专区

关注:25

所属分类: 考试交流 雅思专区

[雅思写作] 如何提升雅思写作水平之语法篇

楼主
关于雅思写作,确实有太多太多的感言可谈,作为中国烤鸭的老大难问题,其实很多老师和烤鸭一样,都有一种作文恐惧症,要学好雅思作文难,要教好雅思作文就更难了。文章将被分成综述篇,语法篇,同义改写篇,逻辑篇4篇发布。此为语法提升篇。

首先,关于语法自测,我写了这么几个句子,请各位看官自己找找错误(数据随意编的,请勿当真~):

1. The environment has been damaged severely, we need to protect our environment.

2. The air in rural areas is much better than urban areas.

3. There are two people sit there and talk with each other happily.

4. It is benefit to people if they could persist on exercise.

5. Knowing that students may be tempted from TV programs, it is important that students should be supervised by parents at home.

6. Government needs to protect our environment.

7. Teacher salaries rose from 70% in 1981 to 80% in 2001.

8, The number of married Americans reduced from 100000 in 1922 to 50000 in 1930.

9. The price of iPhone reached a peak which is 3400 rmb in 1990.

想好之后请翻到分割线以下查看答案

-------------------------------------------------------------

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

-------------------------------------------

沙发
我为人人!!人人为我!!
板凳
好帖支持一下呢谢谢了啊!!
地板
好帖支持一下呢谢谢了啊!!
雅思啊雅思……
谢谢楼主的好东东
多谢楼主大力分享,学习了