开启辅助访问
大学
大学
高中
高中
语言
语言
服务
服务
文商科申请

关注:3

所属分类: 研究生留学 文商科申请

[院校信息] UCL 2016fall management 面试题

楼主

10月26日刚申请,今天凌晨就收到面试的通知,需要在五天内完成面试。然后因为楼主之后要去玩,所以今天上午就赶忙搜集了一下往年的题目。

运气挺好的,全部都是往年的题目。

1.What is your biggest academic achievement and how do you think it will help you successfully complete an MSc Management at UCL?
2.Could you please give us an example of a current affair you recently read about? And what do you think of it?
3.What if the cultrue you are interested in, in spite of your own? And why?
4.In your opnion, what are the characteristies of a good leader?
5.On a scale from 1 to 5, in which 1 corresponds to strongly disagree and 5 corresponds to strongly agree, rate how important is authenticity in leadership and explain why.

好的上完题目攒完人品了,各位小伙伴加油,背景什么的我就不上了。

沙发
谢谢楼主的无私奉献!!
板凳
楼主辛苦了,十分感谢
地板
谢谢楼主的好东东
谢谢楼主的无私奉献!!
我为人人!!人人为我!!
楼主辛苦了,十分感谢
谢谢楼主 一起加油
楼主辛苦了,十分感谢
谢谢楼主的无私奉献!!